ЕТ- НЕШО МИРАНОВ

Категория

РЕГИСТЪР НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО

Адрес

улица „Васил Левски“ 90, Бяла Слатина, България

Контакти

  • 09158/3461

  • miranov@gmail.bg

Фирма Нешо Миранов град Бяла Слатина се занимава с отглеждане и обработка на тютюн. Компанията извършва търговия с тютюн и зърнопроизводство.
Нешо Миранов - Отглеждане и обработка на тютюн в Бяла Слатина
Фирма Нешо Миранов се намира в град Бяла Слатина и е с основна дейност отглеждане и обработка на тютюн. Процеса на отглеждане на тютюн включва няколко етапа: обработка на почвата, торене, производство на разсад, разсаждане, бране, низане, окачване, сушене и съхранение. ЕТ Нешо Миранов е предприятие със затворен цикъл на производство. Тютюнът се отглежда от собствен разсад и започва да се събира през юли месец. Листата се сортират по големина, след което се нанизва, прибира и суши.ЕТ Нешо Миранов - Отглеждане и обработка на тютюн в Бяла Слатина, Враца

Търговия с тютюн от Нешо Миранов град Бяла Слатина, област Враца
Готовата продукция тютюн е предназначена за търговия. Цялата продукция се изкупува и нищо не залежава. Нешо Миранов работи от години с един и същ висококачествен сорт. Компанията отгледа 1 600 дка тютюн, а очакваният добив е около 300 килограма от декар. В производството на тютюн към Нешо Миранов, работят повече от 100 човека. Предприятието разполага с 3 халета по 10 камери за сушене.

Зърнопроизводство в Бяла Слатина, област Враца
Освен с отглеждане ан тютюн се занимава и със зърнопроизводство. Фирма Нешо Миранов произвежда и реализира зърно, селскостопанска продукция и технически култури. В областта на зърнопроизводството произвеждаме и търгуваме с зърнени култури, притежаващи изключително високи качество. За извършването на дейността, разполагаме с голям екип служители, както и модерна селскостопанска техника.