СТРОИТЕЛ - ООД

Категория

РЕГИСТЪР НА ФИРМИ

Адрес

Гр. Русе Бул. ”Липник” № 5

Контакти

При изпълнението на поетите ангажименти, в структурата на дружеството развиват дейност
 

Цех за производство на дограма от луксозни дървесни видове и MDF; вътрешно обзавеждане и изпълнение на нестандартни елементи от интериора и екстериора.
Цех за малогабаритни стоманобетонови изделия.
Цех за производство на дограма и архитектурни елементи от алуминиеви и PVC профили.
Цех за производство на конструкции от метални профили, дограма и строително железарство /автомати за заваряване, плот за разкрой на листов и тръбен материал/.
Цех за заготовка и монтаж на конструктивна армировка оборудван с набор от машини за автоматично изправяне, нарязване, фасониране и заваряване на армировъчна стомана.
Производство на бетонови смеси и механизираното им полагане – бетонов възел с капацитет 80 м3/час, 2 автобетонпомпи „PUTZMEISTER”, бетоновози 7 и 9 м3, “Copper Head” – за полагане и лазерно нивелиране на бетонови смеси.
Строителна механизация – изкопни машини – “VOLVO”, „HYUNDAI”, „TEREX” и „O&K” – въоръжени и с къртачна техника, автомобили „FORD”, автокран с товароподемност 35t – PPM AT380, 9 кулокрана, валяк вибрационен 14 t и др..
Сектор “ГЕОДЕЗИЯ” – Създаване на кадастър и извършване на геодезически измервания в областта на: инвестиционно проектиране, инженерна инфраструктура, кадастрални карти и ргулационни планове, поддръжка КВС – съдебен район Русе.